Wasmachine schudt hevig

Een schuddende wasmachine repareren. Help, je voelt de wasmachine door het hele huis trillen! De wasmachine staat waterpas, maar wel op een houten vloer.

Als de wasmachime begint te schudden tijdens het centrifugeren dan. Mijn Miele W6bonkt en schudt enorm tijdens het centrifugeren. Ik heb de twee schokbrekers al vervangen, maar dat gaf geen verbetering.

Ik heb de wasmachine al een jaar staan en hij bleef altijd op zn plek en nu ineens sinds. Dan kan er iets los zijn gegaan waardoor hij hevig gaat schudden en . Vandaag wilde het ding schijnbaar uit logeren want hij. We zijn net verhuisd en nu staat mijn wasmachine op een laminaatvloer. Het toestel staat op een houten constructie.

Maar nu heb ik geen idee hoe ik mijn wasmachine waterpas krijg. De machine vast goed echter de wasmachine blijft niet . AEG wasmachine, schokbrekers zijn vervangen. Trommel schudt en klettert hevig bijeen toerental hoger dan 400!

Controleer of de machine stevig en waterpas op de vloer staat. Ook kan het zijn dat de machine . Een wasmachine installeren is niet zo moeilijk. Zorg wel dat je wasmachine stabiel en stevig staat wanneer je hem plaatst en aansluit.

Onlangs zijn de koolborstels vervangen en sindsdien schudt de trommel hevig met . Constateert onze deskundige dat de reparatie van uw wasmachine te duur is in.