Waar weerstanden kopen

Ik bedoel dus in een winkel en niet op internet. Ik ben op zoek naar een winkel die allerlei onderdelen verkoopt zoals weerstanden, condensators, tuimelschakelaars,. Ik heb voor mijn gsm te maken een weerstand nodig van 300K maar waar koop ik zoiets.

Liefs niet via internet maar gewoon in een winkel. Licht gevoelige weerstand zonder behuizing. Lichtgevoelige weerstand in ronde behuizing.

FABRICATIE VAN ELEKTRISCHE WEERSTANDEN. Koop of Verkoop weerstanden op Marktplaats. Heeft iemand nog een site, waar je componenten kunt kopen per aantal dat.

Onderdelen Land levert voor elektronica toepassingen diverse soorten weerstanden zoals: veiligheidsweeerstanden, SM PTC, NTC, koolweerstan . Had ik gezien, ik heb alleen geen positieve ervaringen met dit soort samenkopen acties dus dat heb ik . WAAR bestel ik een normale serie (geen ijzeren pootjes e.d.)in een box of ladekastje. Wij zijn ruim gesorteerd in componenten en andere benodigdheden zoals . Ik wist niet waar het topic in moest, vandar GC: Ik zoek een electrozaak in Eindhoven waar ik losse elementjes kan kopen. De bedoeling is dat ik dmv opamps, condensatoren, weerstanden en wat ledjes een soort van . Ik wil graag weten waar en welke ik moet gebruiken met de berekening.

Oke, bedankt, en kan ik dan beter een led lampje kopen met een . OKAPHONE ELEKTRONIKA voor al uw elektronica onderdelen.