Otto bestelling in behandeling

Deel uw aankoopervaring en hoor wat 3klanten hebben gezegd over Otto. Ik wilde misschien een bank bestellen bij otto maar nu dit gelezen te hebben ga. Ik mijnotto in de gaten houden al die dagen en stond alsmaar in behandeling.

Wil je weten hoe andere mensen Otto. Ik zal zeker vaker via de Otto site bestellen. Er staat dus wel bestelling volgen, maar je kan helemaal niks volgen.

Meld nu uw klacht over OTTO en wij helpen met oplossen!

Deze klacht is zojuist door OTTO in behandeling genomen. Een klant die in het België woont kan in principe niet bestellen. Hier kreeg ik te horen dat de bestelling niet in behandeling was . Otto bedrijfsinformatie en koperservaringen door expertgebruikers van. Staat ook bij de voorwaarden geloof ik . Otto kon echter niet garanderen dat een eventuele nieuwe bestelling.

OTTO zou een nieuw bankstel toe sturen en na overleg mocht ik het al. Webshop Otto scoort echter het slechtst op levertij retournering en. Kan bestelling niet annuleren terwijl het product niet eens in het magazijn aanwezig?

Een geschil wordt door de Geschillencommissie slechts in behandeling . Kleur van foto en bestelling anders,het toonde lichtblauw en is meer paarsblauw. Ik ben al heel lang klant bij Otto en zal dat ook blijven! Ik had een schoenenkast besteld bij de Otto. Er stond bij dat de levertijd een.

Bij Otto moet je inderdaad nooit iets bestellen. Informatie voor klanten die in onze online webshop bestellen. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om uw klacht te deponeren via het .