Kunstof bumpers opfrissen

Door middel van een verfbrander de weekmakers weer terughalen, hierdoor word de bumper weer zwart. Kunststof bumpers vervagen door weersinvloeden. Simpel én snel je bumper zwart maken.

Bestel veilig en snel in onze webshop! Inderdaad de bumpers worden dan weer erg mooi. Je kan je bumpers weer mooi zwart krijgen door ze even te verwarmen met een. Je autobumpers en andere zwarte kunststof onderdelen behandelen met .

Toen ik mijn auto net had (jaar geleden) hadden de kunststof. Hallo, Misschien al vaker gevraag ik heb gezocht op het forum, maar kan het niet gelijk vinden. Dus wat ik graag wil weten is, hoe krijg ik het . Voor zwarte kunststof (bumper) delen gebruik ik vaak gekookte lijnolie.

Na een aantal verschillende middeltjes gebruikt te hebben om bumpers (weer mooi zwart maken) en kunststof onderdelen van mijn vorige . Ik heb een Starlet Pgehad met grijze bumpers, al die middeltjes uit . Polytrol is een goed en goedkoop middel om het vele plastic, de rubbers en de kunststof delen . Vele topics gaan over het opfrissen van bumpers en ze dán te . Goeie tip, ik ga het eens proberen.

Werkt het ook op gekleurde kunststof ? De bumpers van mijn Grand Scenic zijn roo net als de lak. Ik had destijds een bumper black product van Turtle Wax gebruikt. De zwarte kunststof delen aan de fiets waren wittig uitgeslagen. Heb het wel eens gedaan met de bumpers van een Twingo maar is redelijk risicovol. Ik heb grijze kunststof en wil dat ook wel een beetje opfrissen.

GOED middel om de kunststof te behandelen? Verweerd (vooral wit uitgeslagen) kunststof wordt opnieuw een beetje . Je begint altijd eerst met goed ontvetten van de kunstof !