Krakende vering saab 93

Saabs hebben hier gewoon erg veel last van, 9- 9- 9-3ss ze doen . Saab 9-aanschaffen, of toch iets anders?

CachadLiknandeÖversätt den här sidanokt. Oja de krakende ophanging in de winter inderdaad. Krakende geluiden in voorwielophanging.

Een veelgehoorde klacht is een krakend geluid in de voowielophanging. Dit komt vooral voor bij het rijden over . Na een klein half jaar begonnen de veren vanachter te kraken. Van de classic 9tot de old gen 9-3. Ja echt wel, je moet maar eens kijken op een Saab forum.

Over elke hobbel die ik rijd hoor ik de vering. Toevallig dat ik exact dezelfde problemen met mijn 9-heb :P. De volgende klus wordt de krakende voortrein.

Inderdaad herken ik dit ook bij mijn Outlander (gelukkig is het niet zo erg als bij mijn Saab die ik eerder ooit had!). Monteren met vet om kraken te voorkomen. Wij bieden een enorm scala van allerlei Schroefveren, . Ervaring met auto: Echt een maandagmorgen auto.

Kapotte veren, kapotte schokbrekers, krukaskeering, piepend en krakend . Snel en eenvoudig Saab onderdelen kopen kan je hier makkelijk bij EasyCarParts! Hij is er: het offroad-broertje van de 9-met stoer matgrijs plastic! De voorwielophanging is gevoelig: krakende draagarmen komen veel.

Uitlaat kostte me € 30 voor een inch roestvrijstalen sportpijp, schokbrekers en veren. Bij de nieuwere modellen gaat het vooral over een krakend interieur, .