Hefbrug voor brommer

Je kent ze wel de (goedkopere) fiets,scooter,motor hefbruggen. Ik ben geintreseerd in een van deze, alleen mijn vraag aan jullie is heeft . Hefbruggen voor motorfietsen zijn in verschillende uitvoeringen en capaciteiten verkrijgbaar.

Zo zijn er speciaal motorheftafels voor motoren zonder middenbok, . Op de site van Conrad kwam ik deze hefbrug voor motoren tegen,maar ik denk dat deze brug ook wel handig zal zijn,bij het onderhoud van de . Deze brug is geschikt voor al uw motorfietsen, brommers en. Hij kan een VFR7rcaan, een xl500.

Vind of bied uw tweedehands Brommers – Oldtimers aan op Speurders. Is er een hydraulica-deskundige die mij ken helpen, mijn hefbrug gaat niet hoger meer dan cm. Hoi, Wil een hefbrugje voor mijn brommer en evt. Dat is een zeer leuke manier om fijn te kunnen werken aan de brommer, zelf heb ik een aantal jaren geleden ook een hefbrug aangeschaft ivm . Locatie: Hardinxveld-Giessendam, ZH Prijs: Bieden Datuaug. Werkt met voet pedalen en of op lucht geheel compleet nieuw . Hallo Wij verkopen, wegens ziekte van de scooter van mijn vader.

ML90 ML45 ML8zowel op 230volt als op lucht leverbaar MotorlijnScooter hefbrug. Demo zelfbouw hefbrug derbi gpr 50cc.

Gereedschap Arnhem, Hallo hierbij bied ik mijn hefbrug aan voor brommers en scooters. Verhuur hefbrug wielvrij drempelvrij lage opname tot 3. Shop online voor Hefbrug uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland – alles op één site. Ik kan een hefbrug kopen max gewicht 500kg handbediening 5jr oud kost 500euro. Ik heb ook een motor hefbrug voor je.

In Boskoop voer vorige week een schip tegen de hefbrug aan.

Recent Posts
Archives