Gebruiksaanwijzing magnetron sterilisator hema

Hij is makkelijk in gebruik en het scheelt veel uitkoken van flessen en kolf materialen. Kan iemand mij vertellen hoeveel water hier in moet voor gebruik? Ik heb hem al een tijdje niet meer gebruikt en heb geen idee hoeveel water .

Nu zit er geen gebruiksaanwijzing bij en ik vraag me af hoe die werkt. Wij hebben een magnetronsterilisator van de Hema. Hoe lang flessen steriliseren in magnetron?

CachadÖversätt den här sidanfeb.

Met de Prenatal magnetronsterilisator maak je je flessen in een handomdraai steriel. Ik ben alleen de gebruiksaanwijzing kwijt. Veilig steriliseren met de magnetronsterilisator van Difrax.

De Difrax magnetronsterilisator doodt. Hema magnetron sterilisator (Nieuw!) Hema magnetron sterilisator voor het steriliseren van flessen. Helemaal nieuw met gebruiksaanwijzing. Gebruiksaanwijzing nog aanwezig. Heb de gebruiksaanwijzing niet meer dus weet iemand van jullie het?

Volgens de vriendin die mij de magnetronsterilisator gaf hoef ik het ding maar.

Hallo, ik heb een vraagje over de magnetron sterilisator van de Hema. Vanmiddag heb ik deze gehaald en in de gebruiksaanwijzing staat dat. Magnetronsterilisator (hema, gewoon vierkante bak) Deze drie dingen de . De Philips AVENT-magnetronsterilisator is geschikt voor de meeste magnetrons die momenteel verkrijgbaar . Of laat hem eerst in de magnetron afkoelen voor je hem eruit . Wie heeft voor mij de gebruiksaanwijzing voor de magnetron sterilisator, ik ben hem helaas kwijt!

Recent Posts
Archives