Gabriel schokdempers ervaringen

Het ziet er hetzelfde uit als een andere schokdemper, verschil in uiterlijk zal je niet. Via een vriend van me heb ik wel ervaring met Gabriel.

CachadLiknandeÖversätt den här sidanjan.

En beskrivning av det här resultatet är inte tillgänglig på grund av webbplatsens robots. Wie heeft er ervaring met gabriel schokdempers.

Of heeft er ervaring met een ander merk voor een 1v-6. Mijn auto is niet verlaagd en dat wil . Dit merk zou ik zelf dus nooit . Nu zaten er bij koop twee nieuwe schokdempers bij van het merk Monroe. Is het merk KYB beter wie heeft er ervaringen mee en waar kun je ze . Heeft iemand ervaring met GABRIEL schokdempers?

Och, ik heb niet alleen slechte ervaringen hoor, het garantiebeleid is wel OK. Ik moet eigenlijk andere schokdempers onder mijn wagen.

Bij mijn Bheb ik destijds de schokdempers vervangen door gabriëls. Mijn ervaring met KYB gasgevulde schokdempers op een Fiat Cinquecento zijn. Schokdemper SACHS Super Touring. Wij werken met verschillende fabrikanten, zoals Gabriel, Sachs, Monroe, Quinton . Ik ben toe aan een setje nieuwe schokdempers voor de achterkant van mijn.

Gabriel, goedkoop, redelijk goe iets minder op lange oneffenheden, stofkappen. Laat maar komen jullie ervaringen. Uitsluitend schokdempers van topmerken Gabriel en Monroe.

Bij je Kadett-C krijg ik de indruk, dat de bewuste schokdempers niet de juiste waren,. Bij mijn tweede C-Kadett (een later model) heb ik dezelfde Gabriel. EFKA IMPORT BV is exclusief distributeur van KONI schokdempers in.

Recent Posts
Archives