Weerstanden e48 reeks

Ik begrijp dat dit gedaan is om . E E E1 E2 E4 E9 E192. Er bestaat ook nog een E4 Een E1reeks, maar ik heb ze nog niet .

Ik wil een volledige E24-reeks metaalfilm weerstanden bestellen. Ik heb trouwens wel even een E48-reeks overwogen, omdat ik daar . Bij condensatoren en weerstanden met kleurcodering, wordt ook de. Hoewel een E1reeks met weerstanden zal niet gebeuren.

Bij weerstanden bestaan er reeksen. Ik zag trouwens dan jij weerstanden gebruikt hebt, waar dienen die eigenlijk voor en zou ik die. Hogerop vind men de Evoor , Evoor en de Evoor tolerantie.

De volgende E-reeksen zijn in de handel: E E1 E2 E4 Een E192. In de E24-reeks (weerstanden met tolerantie) komen de volgende waarden . Standaard reeksen voor de waarden van o. Soms hanteert men voor Eeen subset van de Ereeks: 1. Zijn deze weerstanden Rv beschikbaar in de courante E12-reeks? Zo kennen we de E1 E2 Een Ereeks.

Weerstanden beschikbaar in reeksen E3-E6-E12-E48-E96-E192. Deze reeksen hebben een bepaalde tolerantie tijdens de . Reeks EEEEEEE192. De beste standaard weerstand is. Ligt er aan welke weerstanden reeks je pakt.

De meest voorkomende is de Ereeks en dan kun je voor 8Ohm kiezen. Afwijkende waardes zijn wat lastiger te vinden hoewel weerstanden uit de Eof Ereeks ook wel verkrijgbaar zijn.

Recent Posts
Archives