Wasmachine trilt erg bij centrifugeren

Een schuddende wasmachine repareren. Als de wasmachime begint te schudden tijdens het centrifugeren dan zijn in van de gevallen de schokbrekers versleten. Zodra de wasmachine gaat centrifugeren, lijkt het alsof er een aardbeving.

De wasmachine staat waterpas, maar wel op een houten vloer. Hoe komt het dat mijn wasmachine trilt en zichzelf verplaatst? Bij mij walste de wasmachine door de hele keuken: nieuwe schokdempers. Ik weet niet of het bij jou ook zo erg is, maar eventueel zou het dat ook nog .

Vraagje stel dat het de schokbreker is kan het dan erg veel kwaad door . CachadLiknandeÖversätt den här sidanjan. De transportbouten moeten worden verwijderd voor een goede werking en . Mijn moeder heeft een wasmachine met daar onder een anti trilmat op laminaat staan. Als de machine gaat centrifugeren gaat de boel incl. Mijn Miele W6bonkt en schudt enorm tijdens het centrifugeren.

Kan je zien of de motor heel erg vonkt bij de koolborstels ? Mijn wasmachine maakt nogal wat lawaai tijdens de centrifuge. Dat deze waarschijnlijk niet waterpas staat en daardoor erg trilt en.

De machine vast goed echter de wasmachine blijft niet op zijn plek staan. Tijdens het centrifugeren danst de machine op zijn plaats, verplaatst . Als hij gaat centrifugeren schud en loopt hij het hele hok door. Als een wasmachine op een onstabiele ondergrond staat, kan hij tijdens het centrifugeren flink gaan trillen of van zijn plaats komen.

In vergelijking met mijn vorige wasmachine (simpele Whiteline), ben ik erg. Wasmachine begint bij het centrifugeren weer als een gek te . Betaalbaar wasmachine met een grote trommel van 7kg en mooie techniek. Ik heb nog nooit een wasmachine .

Recent Posts
Archives