Waar zit de krik bij peugeot 307

Band Verwisselen aan uw auto door Peugeot Nefkens Oost. Waar is je verantwoordelijkheidsgevoel. In de hatchback zit hij als ik me niet vergis aan de andere kant in de balk waar de klep op sluit.

Het enige wat ik nog kan bedenken is de box waarin de krik zit. En kom ik er ook achter dat de gereedschapsbak ín het reservewiel, waar de krik in hoort, mist. Het reservewiel zit heerlijk onder de auto.

Met de zwengel van de krik in de kofferbak de uitsparing in de ronde schroef.

Waar ligt het gereedschap opgeborgen? Zit de krik gewoon ik het wiel? En zit er onder de mat van het bagagedeel een bout voor het wiel los te . Ben wel blij dat ik het er onderuit gehaald heb want de krik was niet bruikbaar. Ook ik was verrast dat dit allemaal niet meer in een auto zit als je die nieuw koopt.

Dan weet je hoe het moet, waar de benodigde spullen in je auto. Voorraad overzicht van gebruikte, revisie en nieuwe Peugeot 3Krikken. Zit uw Peugeot 3Krik er niet bij?

Bekijk en download hier de handleiding van Peugeot 3Personenwagen (pagina 1van 226) (Nederlands).

Ook voor ondersteuning en handleiding per . Misschien een rare vraag maar ik heb onder de auto het reserve wiel zien zitten en je moet geloof ik in je kofferbak iets los draaien alvorens je . Je zou toch verwachten dat ze geleerd hebben van de 3en 407. Weet er iemand waar de lichtsensor in de peugeot 2zit die ervoor. Brug, smeerkelder, krik, het is maar net waar je behoefte of beschikking over hebt. In de velg van het reserve wiel ligt ook het bakje waar de krik in zit. Origineel reservewiel VW Golf I(Nieuw)incl krik en wielsleut.

Deze past in het koffervak waar standaard de reparatiekit zit.