Vloerwisser met spray action

Ik zoek ervaringen met een vloerwisser met spray. Vloerwisser met spray functie van het merk Huismerk – Action is beschikbaar voor de prijs van €9. Deze pagina toont Vileda vloerwisser folder aanbieding bij Action – details.

Leifheit Picospray vloerwisser. Vergelijk meer Vloerreiniger aanbiedingen op Beste. De tank wordt via de greep bediend.

Werkt prima en altijd met een roterende beweging dweilen.

Die je daar je sopje in, en dan spray je dat voor je dweil uit? Regelmatig publiceert Action ook thema-folders met aanbiedingen. Er staat niet bij hoe lang die geldig zijn, maar als je de folder hier online ziet, dan zijn deze . Maak je vloeren stralend schoon met de Dancing Clean vloerwisser.

Nilfisk Emmer met uitwringpers voor mop en plastic handvat grijs l. Cleanmaxx Tripple Spray dweilsysteem. Ik heb nu van die vloerwisdoekjes van de action cent voor doekjes . Ik heb nu een waardeloze doek van de Action die aan een stok zit en telkens loslaat. Daarmee kan je sprayen, dus hoef je niet je dweil weer nat te maken.

Ik gebruik altijd een emmer met schoon dweil water en de dweil . VLOERWISSER MET SPRAY microvezel. SPARGO STATISCHE DUSTER houder + dusters. Al gauw ben ik overgestapt naar het vloerwisser systeem van. Versies Bona Spray Mop verkrijgbaar. Gewoon de Bona Spray Mop gebruiken, cartridge met.

Deze kocht ik bij de action voor nog geen euro voor doekjes. Die vloerwisser lijkt me echt een top ding! Het is mij gelukt met quick brite maar ik weet niet of het nog te koop is. Bij ACTION supermarkt een fles algen verwijderaar helpt ook prima! Met deze vier eenvoudige (voorzorgs) maatregelen doorstaat je huis de.

Of haal er een statische (Swiffer-)vloerwisser over. De bladerbare folder van Action.

Recent Posts
Archives