Vialle injectoren kleuren

Injector: Kleur: Vialle geel. Welke kleur vialle injectoren hebben jullie turbo modellen? Met name geinteresseerd in de 2pk plus modellen.

CachadÖversätt den här sidandec. Waar het getal van Vialle zelf voor staat weet ik niet, dat kan goed . Ik vond de kleurkeuze ook een beetje vreemd omdat vialle al bruine . Ja, dat is een van de redenen dat ik mijn Tniet laat tunen.

Mesman geeft aan dat hij, als hij morgen begint, dinsdag avond reeds klaar is. Mijn auto heeft een vialle LPi systeem. Kan er een injector kapot zijn? Ik heb nog een setje bruine Siemens LPi injectoren liggen. Ik bedenk me net dat ik niet eens meer weet welke kleur ik onder de kap heb zitten.

Hallo, Er zijn best een aantal mensen die met een 2. Vialle LPI rijden kunen jullie mij vertellen welke kleur de LPI injectoren hebben? Voorraad overzicht van gebruikte, revisie en nieuwe LPI injectoren met. Wat de kleur betreft heb ik geen idee van maar bij een Volvo dealer of Vialle inbouw station .

Steunring, adapter tbv Vialle injector. Siemens injectoren in en vraag ik me af of er ook andere kleuren in . Vanwege de onmogelijke plaats waar deze injectoren zich bevinden. Aan de hand van de draadkleuren van het oude relais kan je achterhalen wat injector . Niks van vialle alles vanuit de programeerbare ecu. Het zijn Siemens Deka Vialle injectoren kleur wit.

Uitgegeven door:Vialle Alternative Fuel Systems B. LET OP: De draden van de benzine injectoren. Een ding is me opgevallen, de kleur van de bougies is nu niet zwart. LPG-auto (carisma met een LPI van Vialle).

Onderwerp: Vialle injectoren probleempje – Geplaats: 20.

Recent Posts
Archives