Vialle injector paars

Injector MED RGI type Large (witte dop). V 14 Gebruikte LPI injector, Prijs € 55. Het zou natuurlijk ook kunnen zijn dat je benzine injector niet goed.

Het bovenste gedeelte(paars), de injector zelf, kan je in een bakje water houden en . Wordt helemaal uitgelegd hoe het Vialle systeem werkt. PK per injector heb ik nooit begrepen. Geel = (pk maximaal per injector) Paars = (3 pk ).

Waar het getal van Vialle zelf voor staat weet ik niet, dat kan goed kilogram per . Aantal: – of toevoegen aan – Verlanglijst Product vergelijk. Dat klopt, de kop van de injector is paars. Vialle bewaakt die gegevens als zou het om kroonjuwelen gaan. Ik rijd in een 4met een vialle LPi systeem. Ik heb toen de ANWB gebeld en deze melde mij dat de injector lek was, maar dat hij dit.

Er is sprake van een probleem bij koude start (Vialle LPI) De motor loopt.

ECU gebruikt dat vervolgens wordt vertaald voor de autogas-injector. Ik dacht dat het een injector was maar ik heb met draaiende motor de bougiekabels. Wat is het eigenlijk, Vialle of een systeem met verdamper? Fitting of the injectors by Vialle).

LPG injectors, (5-cyl) to the main. Vialle with the consignment note and will be retur- ned with the. Line route Connection Unit-injectors.