Verweerde bumpers zwart maken

Een bumper zwart maken heeft een dubbele functie: Het haalt het de. Door middel van een verfbrander de weekmakers weer terughalen, hierdoor word de bumper weer zwart. Bumpers zwart maken transporter T Forever Black – Duration: 3:11.

De bumpers van mijn Twaren goed verkleurd door de jaren heen. Ik heb Forever Black gebruikt van. Mijn bumpers zijn ipv zwart meer grijs.

Bumper zwart maken Exterieur en Plaatwerk.

Inderdaad de bumpers worden dan weer erg mooi. Na een aantal verschillende middeltjes gebruikt te hebben om bumpers (weer mooi zwart maken) en kunststof onderdelen van mijn vorige . En nu zijn ze weer mooi zwart voor een paar weekjes ofzo. Grote kunststof bumpers voordelig en duurzaam zwart Heb je een.

Andere kunststof beschermers lopen uit en maken vette strepen op je lak, dit is anders. Hoe krijg ik die nu weer echt zwart? Die dus de grijs uitslaande bumpers (in mijn geval van een type 89).

Ik gebruik altijd bumperzwart (voor plastic) onderdelen. Plastic sierstrips weer zwart maken.

Werkelijk waar ze zijn nog nooit zo zwart geweest. Ideaal voor kunststof bumpers en sierlijsten ! Maakt alle zwarte en grijze onderdelen weer mooi zwart en grijs. Is ook nog waterafstotend en uv bestendig.

Verweerd grijs kunststof word al moeilijker.

Recent Posts
Archives