Vering kraakt drempel

Sinds kort kraakt mijn auto achter bij het over hobbels rijden. Niets ergs – wel hinderlijk – in mijn geval alleen met drempels – en heb het op al . CachadÖversätt den här sidanaug.

Kan mij iemand vertellen hoe ik van het kraken afkom als ik een drempel op of af rijd dit geluid heb ik alleen aan de rechterkant voor. Dus bij drempels en grote hobbels. Onderweg naar mijn werk steeds bij dezelfde eerste drempel die ik tegen kom tijdens deze rit kraakt hij bij mij aan de linker achterkant, ik heb . Als hij even stilgestaan heeft is het het ergste.

Het lijkt net of je auto aan het breken is. Mijn diesel had het voor ik hem met het slechte . Toen het kouder werd begon mijn voorvering te kraken bij drempels en verlaagde stoepen. Ik heb daarop de (opel) garage de auto na laten . De veren zijn er niet door de dealer ondergezet en ben ietwat huiverig om er daar naar te. Ik heb nu al enkele weken dat wanneer ik over een drempel ga ik de vering (vanvoor denk ik) wat hoor kraken, alsof een deur die slecht . Ik dacht aan de vering omdat het geluid mij doet denken aan een veer.

Als ik over drempels en kleine hobbels rij hoor ik bij de achtervering gekraak. Ook als de auto stilstaat en ik druk op de kofferbak de auto naar .

Alleen dus bij het in en uitveren van de voorkant op een drempel. Wanneer een veer gebroken is dan moet je . Nu is het zo dat zodra ik een drempel oprijd hij enorm kraakt, het geluid komt van rechtsvoor. Ik heb een Peugeot 1en elke keer na een drempel lijkt er iets te kraken links voor bij het wiel? Iemand enig idee wat het kan zijn, en of het . Kheb sinds het warme weer last van krakende geluiden aan de voorkant bij het nemen van drempels en kleine hobbels.

Ook wij hebben met de Picanto bij dit koude (droge) weer last van kraken bij het gaan over drempels en bij het indraaien op een parkeerplaats.

Recent Posts
Archives