Vering kraakt bij sturen

Kraken knarsend of bonkend geluid bij het sturen naar links of rechts:. Gebroken veren vervangen: Net zoals het vaker voorkomt dat er fuseepennen . Hallo, Ik ben op vakantie in Zuid Frankrijk en onderweg hoorde ik op een parkeerplaats mijn rechter voorwiel kraken bij het sturen.

Bij mijn VAG auto kraken de draagarmen en veerpootlager nog wel eens. Kraken en Klappend geluid met sturen en drempels Renault megane II Ph 1. Overigens is sturen tijdens het stilstaan niet aan te bevelen, leidt tot versnelde. Hoor je dan ook geen gekraak te horen tijdens het veren?

CachadLiknandeÖversätt den här sidanfeb. Sinds kort kraakt mijn auto achter bij het over hobbels rijden. Vering doet het verder prima, 1x naveren en stil, dus stuk is het niet lijkt me. Verder een plezier om mee te rijden maar die kleine dingen enerveren me :evil:.

Kunnen ook de voorveren zijn, die doordat ze wat roest hebben . Mijn stuur kraakt de laatste tijd als ik bij stilstand moet draaien en het stuur bijna in. Het geluid van indrukkende veren (zo klinkt het in mijn oren) is . Nee absoluut kraken, had wel iets weg van plastic op plastic. Als ik op een rotonde naar links stuur lijkt het net of ze een .

Ik zou graag willen weten of het kraken gevaar kan opleveren enwat ik. Ze konden bij de wielen en vering ook nog niet erg veel vinden. Het is net of er een paar onderdelen tegen elkaar aan kraken. Als je denkt dat je vering kraakt, is het miss. Als er iets kraakt bij het sturen, denk ik toch direct aan de ophanging.

Ik ben geen monteur, maar ik heb nog nooit een pomp horen kraken. Geluid is alleen bij combinatie drempel en sturen aanwezig, verder niet. Probeer te bepalen aan welke kant het kraakt, dan met een spuitbus .