Tank cure ervaring

Daar is die Tank cure ook voor (grotere verpakking). Tankje ontroesten met zoutzuur, ervaringen? Tank Cure de oplossing voor een roestige tank – Hans Knijn.

Lost moderne benzine Tankcure op? Ik wil deze dit gaan behandelen met tank cure maar nu heb ik wel eens gelezen dat dit op den duur los kan gaan laten. Wat is jullie ervaring met tank sealers zoals tankcure e. Ik zal echter nooit meer een tank ontroesten op deze wijze want ik heb slechte ervaringen met het naspoelen met water.

Nu dampt de standaard liter tank dusdanig door, dat stickers loslaten. Heeft iemand ervaring met Tank-Cure om dit type kunststof te sealen? Geachte forumleden, Ik heb het afgelopen jaren wisselende ervaringen gehad met tanksealers, met name van het merk Tankcure.

Heb ook tank cure gehaald speciaal geschikt voor de nieuwe Ebrandstoffen. Ik wil de tank kaalmaken, zonodig ontroesten (ook van binnen) en sealen. Tank cure is een totaalpakket, ttz: fosforzuur, detergent en epoxy.

Rustbuster Wie heeft ervaringen en tips. Tankcure en vast een goede reserve tank erbij kopen, echte roest stopt. TANK CURE” is een produkt van Poly-Service bv.

Als gevolg hiervan is de binnenkant van de tank gaan roesten. Het ontroesten met Tankcure gaat prima, echter het metaal wordt dusdanig . Ik heb een heel klein lekje in de tank van mijn monster, in de buurt van het scharnier punt. Ik heb slechte ervaring met die tank cure prep, staat ergens in het Coppertone artikel!

Met Kreem heb ik wel goede ervaringen. Kan aan de binnenkant van metalen tanks worden toegepast. Ik ken dat HG ontroester en Tankcure niet van ervaring, maar wil je . Ik heb er zelf geen ervaring mee,maar het lijkt mij de ideale manier in jouw. Is je tank vanbinnen volledig beroest?

Geen noo er bestaat een makkelijke oplossing! Gebruik elektrolyse om je tank te ontroesten. Beste ervaring is met fosforzuur.

Laat mijn ervaring een waarschuwing zijn voor jullie. Te gebruiken als je tank roestig is aan de binnenkant en je de tank wilt gaan coaten. Lees voor gebruik goed de gebruiksaanwijzing .