Stilste cpu koeler

Omdat ik door de bomen het bos niet meer zie met alle koelers, hoopte ik dat iemand met meer verstand van de materie me kan helpen met het . Vergelijkingstest: 1casefans – De stilste – Hardware. De stockkoeler maakt flink wat herrie valt mij op, dus ben ik op zoek naar .

Dan kun je zelf stille ventilatoren en een stille voeding uitzoeken en in je. De instellingen voor de cpu-koeler is vaak zo aan te passen dat de . Of je nu op zoek bent naar een stille of een beter koelende processorkoeler, voor elke wens is. De Cooler Master Hyper TXEVO is een prestatie gerichte CPU koeler met een 92mm fan.

De koeler is compatible met de volgende Sockets: 77 AM AM2+, . Ghz, extreem stille semi passieve Arctic icpu koeler, 50. Het grootste assortiment Koelers online bij MediaMarkt of in één van onze winkels. CPU-koeler die maximaal dB aan geluid produceert. Ik heb een AMD Phenon II X8boxed met koeler.

Kan iemand mij een stille (indien mogelijk passieve) CPU koeler aanraden voor een . Deze stille CPU koeler zorgt ervoor dat de pc stil blijf en goed gekoeld wordt. Dit zijn zeker niet de mooiste, stilste of beste koelers, maar ze zijn altijd genoeg voor de processor waar je hem bij krijgt. Wat is de beste en stilste 80mm PC Fan – geplaatst in Hardware: Ik vraag.

Deze is lekker stil en koelt behoorlijk of zoek je een CPU koeler of . Dan kan ik gerust eens kijken voor iets samen te stellen naar zijn eisen. Groothandel stille cpu fan uit Chinese stille cpu fan Groothandelaars Repertorium. Resultaat de stilste PC die ik ooit gehoord heb en ik ben erruuggg kritisch in die dingen.

We willen een stille htpc, dus op de koeling moeten we zeker niet. Ik wil een snelle en stille PC, liefst ook nog een beetje zuinig. Kjøleren er kompatibel med de fleste moderne sokler og egner seg for deg som . Gekende koelingfabrikant Gelid lanceert vandaag een nieuwe stille koeler in haar SILENT-lijn. De Siberian PRO heeft een ventilator van 92mm . Ook waterkoeling, modding, behuizingen en gaming!

Dus qua hardware kan enkel maar de koeler van mn cpu degene zijn. Dit betekent dat mijn CPU fan continue blijft loeien.

Recent Posts
Archives