Shark stoomreiniger laminaat

Zojuist weer de laminaatvloer gedweilt en dat is een hele klus. Nu zag ik op tv een reclame van de shark stoomreiniger. Ik kan nergens vinden, of deze ook te .

Speciaal deze stoomreiniger gekocht omdat deze aangeeft dat het ook gebruikt kan worden op een laminaatvloer. Alle stoomreinigers voor parket en laminaat . Afijn, ik overweeg dus om een stoomreiniger te kopen voor de laminaatvloer :)). Ondertussen ben ik de trotse bezitter van een Shark-nogwat en het gaat prima .

Aankoop die je veel eerder had moeten hebben. CachadÖversätt den här sidankan ik deze stoomreiniger ook gebruiken voor laminaat. Deze Shark stoomreiniger maakt gebruik van de reinigende en bacteriedode.

Helaas hebben wij niets gevonden voor stoomreiniger laminaat shark. Controleer de spelling van je zoekterm. Ben helemaal geen schoonmaker maar wel heel gelukkig samen met mijn stoomreiniger 🙂 Ik doe laminaat, houten vloer, . Boven heb in laminaat en vinyl waar ik het apparaat ook gebruik.

Vaak krijgen wij van onze klanten de vraag of zijn hun vloeren kunnen schoonmaken met een stoomreiniger.

Je bent dol op je vinylvloer, en houdt van het gebruiksgemak van je stoomreiniger. Maar passen die twee eigenlijk bij elkaar? Een stoomreiniger is erg handig: een stoomreiniger doodt bacteriën en rekent af met vuil, vet en olie. Hierbij valt te denken aan Kärcher , Black + Decker , Dirt Devil , Philips en Shark. Bekijk en vergelijk de stoomreiniger en bestel direct online.

Afbeelding van Kärcher handstoomreiniger Floorkit SC1 . Gisteren de mijne binnen van shark. Welke merk heb je en is deze geschikt voor laminaat. Ik heb geen ervaring mee maar bij laminaat mag je uberhaupt geen stoomreiniger gebruiken volgens mij.

Hiervoor had ik ook al eentje maar dan van Shark, dus nooit . Zijn er mensen hier die een stoomreiniger hebben?