Schokbreker kapot geluid

De auto veert en rijd verder goe dus heb niet het idee dat er een schokdemper kapot is ofzo. Dus schokdemper of misschien stabilisatiestang . Want zo op het oog is er niks te zien aan de schokbreker.

Schokdempers drukken de wielen tegen de grond in alle omstandigheden : tijdens bochten, tijdens het. Dan zou het helaas maar zo kunnen zijn dat er een schokbreker kapot is. Van de week tot de conclusie gekomen dat mijn schokbreker rechts voor kaduuk is.

Niet dat ik dadelijk meer kapot maak dan mij lief is.

In de volksmond worden ze ook weleens schokbrekers genoemd. De juiste naam is echter schokdemper. Volgens mij kan dat bij een kapotte schokbreker of een kapotte veer. Die verplaatsing gaat langs klepjes in de schokbreker. Deze klepjes remmen daarmee die verplaatsing.

De schokdemper dempt zo de bewegingen van het . Uiteindelijk parkeerterein vanaf een recht stuk afgereden (geluid even weg), scherpe bocht maken (naar rechts), rechtuit rijden en geluid was . Maar daarmee is het probleem niet opgelost, het bonkend geluid is er nog steeds. Maar kun je dat niet testen of de schokbreker kapot is?

CachadÖversätt den här sidanapr. Ik heb last van een bonkend geluid wat van rechtsachter komt, nu heb ik. Lexus in mijn ogen niet kapot kunnen. Niets is vervelender dan rijden in een auto met een vreemd geluid.

Het geluid was in het echt vele malen harder dan op het filmpje. Een kapotte schokbreker is niet bevorderlijk voor de remweg en de. Een geknapte distributieriem maakt doorgaans ook omliggende onderdelen kapot, . Nou is het vermoeden dus dat de schokbreker lek of iig kapot is. Ik wil graag een goede ophanging zonder geluid 😀 maakt mij .

Recent Posts
Archives