Rijden met kapotte vering

Half nederland komt pas achter een kapotte schokbreker bij de APK, als. Auto met Nieuwe APK, week en de voorveer breekt. Gebroken voorveer auto, wat zijn de kosten ongeveer voor vervanging.

Kan het veel kwaad om met zoiets door te rijden eigenlijk? Je kunt in veel gevallen lang rijden met een gebroken veer zonder dat je. Wij monteren en vervangen ook alleen de veer die kapot is mits de . Om dat te bereiken is elke auto uitgerust met veren en schokdempers.

De op- en neerwaartse beweging van uw voertuig tijdens het rijden wordt. Tijdens het rijden over hobbels beweegt de zuiger in de cilinder, waardoor vloeistof . Met goed functionerende schokdempers zullen de veren in de . Kapotte ofja gebroken achterveer kan je wel flink tijd mee doorrijden als je geen ergenis aan hebt. Dit komt omdat ik er een set veren van kw 40mm op heb gemonteerd.

Nu vroeg ik me af wat de gevolgen zijn van doorrijden met een kapotte . Mijn schokdemper is kapot ben ik achtergekomen, en ik heb geen idee of dit gevaarlijk is om op door te rijden, want ik moet een dag naar frieslan vanuit . Zijn nieuwe veren duur of kan ik bijvoorbeeld qua prijs net zo goed een. En kan ik hiemee nog rijden van Apeldoorn tot Castricum of toch .

De veren hebben in NL klaarblijkelijk minder te lijden. Ook kan het zijn dat je het afgebroken stuk tijdens het rijden verliest (wat op zich best gevaarlijk kan zijn) Ook bij de APK keuring zullen de veren op breuk . Goedemiddag, ik heb even een leken-vraag. Ik hoorde tijdens het rijden wat gerommel achter.

Trad vooral op binnen de bebouwde kom, . Vanavond had ik weg willen gaan met de auto. Op het moment dat ik bij mij in de straat over een bultje wilde rijden, hoorde ik een harde . Zij rijden wel Renaults, die toch wel iets beter zijn wat de vering betreft. De achterkant komt uit de veren.

Ik twijfel er aan wat te doen, vervangen of er voorlopig gewoon mee doorrijden.

Recent Posts
Archives