Plasti dip smoke achterlichten

This video shows how to Plasti Dip your tail lights using the Plasti Dip Spray. How to Plastidip your tail lights without using Plastidip smoke. This is an updated method to my previous, Smoke then glossifier method on.

Decided to remove the tail lights for easy. Plastidip Smoke and Glossifier on Tail lights and front turn signals. Hey iedereen, Ik zit te twijfelen om mijn achterlampen zwarter te maken en dit mede plasti dip.

Op zoek naar spuitfolie of plastidip?

Bekijk hier ons assortiment spuitfolie, het eenvoudige alternatief voor wrappen! Smoke – Plasti Dip Smoke is een speciale formule met een doorzichtige zwart-grijze kleur. Hoe gek ik ook op het wagentje ben, de achterlichten storen mij het meest,.

Met wat plastidip wil ik proberen de looks van de auto te verbeteren. Er is ook een smoke plastidip volgens mij. FREE DELIVERY possible on eligible . CachadÖversätt den här sidanokt. Een tijdje geleden heb ik geprobeerd om mijn achterlichten te tinten met folie.

Staan er een paar tussen waar het gespoten plasti dip niet mooi is.

Achterlichten gedaan met plastidip smoke. Heel makkelijk om te gebruiken (en te verwijderen). En als ik nog een keer tijd heb ga ik eens wat . Oke, genoeg over het aanbrengen van Plasti Dip. Er zat SMOKE DIP op mijn achterlichten echter mocht dit niet van de APK.

Voor basisinformatie PLASTI DIP, zie mijn eerste blog. Plasti dip SMOKE is bedoeld om objecten donkerder te maken. Zag bv dat je met de plasti dip smoke je achterlichten enzo donkerder. Ik ga mijn drift velgen ook plasti dippen, dus binnenkort bestellen!

Hierbij een howto over hoe je je achterlichten donker kan maken. Je kan het eventueel ook met plasti dip smoke doen maar dit glanst mooier . Nissan 350Z from matte Fgrey vinylwrap to Teal Plasti Dip – Page 2. Hoe krijg ik eigenlijk de achterlichten eraf? Nu wil ik mijn achterlichten gaan .

Recent Posts
Archives