Plasti dip ervaringen

Heeft er iemand ervaring met plastidip? Ik hoor er de laatste tijd veel over en ik zit eraan te denken om het ook eens uit te gaan proberen! Hoe moeilijk is het nu om je velgen in een laagje Plasti Dip te steken.

Je kan Plasti Dip het best vergelijken met verf die je uit een spuitbus. Foliatec heb ik zelf geen ervaring mee, maar veel online foria waarschuwden me! Wil mijn motor zelf gaan spuiten met plasti dip. De zoekfunctie geeft iets over een kabelboom maar als ik op bijv deze .

Lijkt erop dat er hier verder ook nul ervaring mee is. Ik heb ervaring met plastidip (1 kut), en met wrappen. Nu lees ik wel eens dingen over plastidip. Vanaf wanneer komt er weer Plasti Dip op voorraad? Het forum voor alle vragen over Plasti Dip.

Tips en ervaringen over het plastidippen van velgen. Gewoon uit pure nieuwsgierighei heeft er iemand ervaring met plasti dip en zoals is dit toepasbaar op een zeilboot? Ik zie PACO direct een mailtje richting de firma Plastidip sturen: Geachte heer Plastidip, . Zijn er ervaringen hier op gummen met dit spul?

Wie heeft ervaring met het laten wrappen of (plasti)dippen van zijn auto? Spuiten is te duur, waardoor wrappen en plasti dip overblijft. Mijn collega ving dit op en gaf een alternatief namelijk Plasti Dip. Nu mijn vraag: Wat is jullie ervaring met Plasti Dip, en wat vinden jullie . Door de plasti dip is de kleur van de zwarte pvc aangetast.

Laat zeker je ervaringen naar de toekomst weten. Maar jij hebt wel ervaring met plastidip? Iemand hier toevallig al ervaring met het zelf spuiten van Plasti Dip? Ik zit er aan te denken om de voorbalk van het dak er mee in te spuiten, .