Olie lampje brand maar genoeg olie

Uiteraard ben ik gelijk gaan controleren of er genoeg olie in de motor. Nu ben ik een week verder en het lampje brand nog steeds, maar ook . Olielampje brand en en klinkt een waarschuwingssignaal.

CachadLiknandeÖversätt den här sidanEen te lage oliedruk wordt vaak opgemerkt doordat het olielampje brand of. Maar het kan ook heel lastig zijn doordat er bijvoorbeeld een chassisbalk in de. De terugweg, vlak voor thuiskomst heeft het lampje ook maar 5. Genoeg olie en toch een lampje, dan is er vaak iets aan de hand bij het .

Melding teveel olie bij audi a4? Het olie lampje geeft een gebrek aan voldoende oliedruk aan. Als het lampje gaat branden ben je nog niet te laat.

Dat lampje geeft niet aan of er voldoende olie in je motor zit, maar of er. Bij niet genoeg olie: bijvullen. Maar brandt het lampje dan ook als je er veel heb in gedaan?

Maar er zit genoeg olie in en zelfs iets te veel. Heb olie bij gevul maar nu blijft het olie lampje branden, terwijl olie op peil is Deze vraag is oorspronkelijk op AutoVraag gesteld door cwmh. Gisteren is mijn olielampje gaan branden terwijl er genoeg olie in zit.

Te weinig oliedruk kan nl ook met genoeg olie in het blok. Auto stottert, olielampje brandt maar oliepeil is goed. Sinds een paar dagen brand mijn olie lampje ff soms een minuten maar de oliepijl is gewoon goed nou dacht ik mischien de olie.

Mijn olielampje gaat met regelmaat branden. In oranje kleur met het woordje MIN erbij. Zou je denken want dit is niet . Ik heb gisteren mijn Rvoorzien van een donorblok en een bijhorende kabelboom. Alles werkt maar mijn olielampje brandt en ik krijg een . Volgens mij gaat het lampje gewoon geel branden als je oliepeil het minimum nadert.

Na een korte stop bleek er voldoende olie in het blok te zitten. Laat de carterontluchting ook maar controleren want die zit. Kan ik er nog wel mee doorrijden aangezien er genoeg olie inzit?

Als je ´geluk´ hebt, dan is het alleen maar de oliedruksensor. Het tweede probleem is dat sinds kort mijn olie lampje blijft branden op het dashbord. Heb gisteren mijn olie en filter vervangen.

Toen ik de auto kocht merkte ikal op dat het olielampje brande, toen ff olie.