Nuby flessenwarmer en sterilisator gebruiksaanwijzing

Ik las dus de gebruiksaanwijzing en er was al direct iets dat ik niet snapte. Eine kleine Beschreibung des Babykostwärmer und Sterilisator Deluxe 2-in-Von Nûby. Ontdek de wondere wereld van Nûby!

Dit innovatieve merk van babyproducten heeft alles voor een gezonde ontwikkeling van elke baby en peuter. Ik moet in mijn stoomsterilisator(merk: NUBY) 200ml water doen en. Je kan het best de sterilisator nog een paar minuten laten afkoelen. Is er iemand die wel tevreden is van de flessenwarmer van Avent ? Vind gebruikershandleidingen, veelgestelde vragen en hints en tips voor uw Philips-product. Nuby Stoomsterilisator Deluxe voor flessen en spenen.

Nuby Natural Touch Soepele siliconen fles 150ml voor 0+mnd. Nuby programmeerbare flessenwarmer en sterilisator met gebruiksaanwijzing. Ideaal voor het verwarmen van (borst)voeding, eventueel ook . Ik wil mijn borstkolf steriliseren met de magnetron sterilisator van Avent maar ben de gebruiksaanwijzing kwijt. De nieuwe veilige lijn van Nuby is de Natural Touch gemaakt van zachte siliconen, en 1. Twee jaar geleden, toen mijn eerste dochtertje was geboren, heb ik de flessenwarmer van Prenatal en Philips aangeschaft, maar over beiden . ZIE FOTOS PRIJS EURO GEBRUIKSAANWIJZING AANWEZIG ZIT NOG IN DOOS.

Nuby : sterilisator + siliconen flesjes 150ml + flesjes 240ml + flesjes. Philips avent flessenwarmer voor opwarmen van flesjes en babyvoeding, . Om de melk op te warmen heb je geen flessenwarmer, magnetron of. Gebruiksaanwijzing heb ik ook nog.