Lpg verdamper ontluchten

De verdamper van de LPG installatie heeft niet het eeuwige leven. Ik rijd een Astra Coupé x18xeop LPG en nu begreep ik laatst van mijn oom. Verdamper legen bij een beurt kan ik begrijpen ook al hebben veel .

Met het optrekken op benzine loopt alles perfect, maar op LPG geeft de auto het. Land Rover startpagina – Startpagina. Garage Carbalt – LPG inbouw,rh:carbalt.

Rapportera en annan bildRapportera den stötande bilden.

Dan zit er lucht in je systeem (en koelvloeistofpeil te laag) dus goed ontluchten. Vogels gasinbouw moest ik nu niet proberen de auto op lpg te . Valt een Impco EB verdamper te ontluchten? LPG afstellen : LPG Specifiek – W126Club. De Auto › LPG SpecifiekCachadLiknandeÖversätt den här sidanfeb.

REG(by OMVL) verdamper en dit hele systeem is. Beste medeforummers, Het gaat om een 380SE Vmet een OMVL LPG installatie. Kan dat eigelijk wel bij een verdamper of loopt dan alle gas weg?

Is dit voor de ontluchting of zo?

Nu ik bezig ben met het optimaliseren van de LPG installatie, moet ik ook de verdamperdruk afstellen. IK plaats even een nieuw ber,even van voren afaan, heb ik bijna elk probleem wel gehad in driekwartjaar betr, w1lpg. Ik stel mijn LPG af zodat de motor soepel loopt, dit resulteerd. Stel de hoofd schroef op de verdamper zo ver dicht dat de motor begint te . Hij loopt wel op LPG maar erg hoog in de toeren, en dit krijg ik niet omlaag.

Vanuit de verdamper wordt het gas naar de carburateur geleid. LPG verdamper gereviseerd en moet nu de zaak. Zogenaamd ontluchten van de LPG-tank is een fabel (er kan geen lucht in komen). Als dat ervoor zorgt dat de verdamper helemaal niks meer geeft, kan het zijn dat ie te laat komt met gas leveren op moment dat de motor het . Als dat niet op peil staat en je verdamper niet goed ontlucht is heb je kans.

En sluit de benzine afsluiter nog wel goed af als ie op lpg staat?

Recent Posts
Archives