Kunstof bumper verkleurd

Toen ik mijn auto net had (jaar geleden) hadden de kunststof. Kunststof bumpers vervagen door weersinvloeden. Ik heb sinds een maand een nieuwe auto (Mitsubishi ASX) en deze heeft rondom aan de onderzijde kunststof (bumper-)delen.

Pindakaas voor je kunststof weer zwart te maken. Polytrol is een goed en goedkoop middel om het vele plastic, de rubbers en de kunststof delen . De Volvo 8heeft ook veel kunststof dat verkleurd. Inderdaad de bumpers worden dan weer erg mooi.

Ik heb een Starlet Pgehad met grijze bumpers, al die middeltjes uit . Iedere rode ax met kunstofbumper verkleurt weer! Hallo allemaal, Ik heb zoals iedereen een citroen AX 1. En mijn bumpers waren écht bijna grijs verkleurd en vlekkerig. Onderhoud kunststof bumpers en strips – : 29. Waar de kunststof strips compleet verkleurd waren, zien ze er nu weer een stuk frisser uit! Indien het wel over gelakte (gespoten) kunstof delen gaat, heeft een reinigingsmideeltje voor bumpers, of kleurhersteller zo ie zo geen zin, . In lakkleur of zwarte kunststof?

Mijn gevoel is om de bumpers te gaan polijsten met mijn Rupes mini.

Ik zie vaker kleurverachil tussen gespoten metaal en kunststof(bumpers). Autoglym Bumper Care maakt alle kunststof delen van het exterieur van uw auto weer als nieuw. Wie kan mij vertellen hoe je geel geworden kunststofmateriaal weer helemaal. Blauwgrijs is de kleur zoals de kunststof strips en bumpers e. Prachtige kleur moet ik zeggen alleen de bumpers die van kunststof zijn zijn aan het verkleuren. En begin me daar steeds meer aan te ergeren . Ik had destijds een bumper black product van Turtle Wax gebruikt.

De bumpers en kunsstofdelen aan de buitenkant van mijn saabje kleuren door weers. Als ze erg verkleurd zijn dan een paar keer herhalen. Goed inwrijven met bumperzwart verbergt het wel een beetje maar je blijft. Op zoek naar goedkope kunststof, rubber en vinyl voor uw auto?

De ongelakte externe plastic en rubberen oppervlakken van uw auto kunnen na verloop van tijd van diep zwart naar een bleek grijs verkleuren. Als de koplampen verkleurt of wazig zijn kunnen deze wel wat onderhoud. Ik ga er voor het gemak van uit dat het een kunststof bumper is, dus niet al te veel druk en kracht gebruiken.

De kunststof buitenkant van je radio ziet er daardoor dof uit en het materiaal is erg. Verouderd en verkleurd plastic opknappen: zie onder schoonmaken (bij die zich ook om bijvoorbeeld bumpers en radiatorsierstukken van (klassieke) . Antwoord: Silver is inderdaad een lastige kleur om te spuiten met blanke lak ivm verkleuring, de laagdikte van de lak. Wil graag een bumper spuiten van een auto in grijs Metallic.

Recent Posts
Archives