Krakend geluid auto over drempel

Kan mij iemand vertellen hoe ik van het kraken afkom als ik een drempel op of af rijd dit geluid heb ik alleen aan de rechterkant voor. Sinds kort kraakt mijn auto achter bij het over hobbels rijden. CachadLiknandeÖversätt den här sidanEen krakend geluid tijdens het sturen is een probleem wat bij vele auto.

Als dat zelfde krakende rubber geluid hoorbaar is als men over een drempel rijd zijn . Mijn Omaakt een krakend geluid bij de voorste schokbrekers. Voornamelijk bij drempels, maar ook gewoon bij in- en uitveren. Toen ik over een drempel ree hoorde ik een luid krakend geluid.

Dezelfde avond reden vrienden met me mee en bij het rijden over een drempel dachten ze dat de auto de drempel raakte toen ze het geluid . Ik heb nu al enkele weken dat wanneer ik over een drempel ga ik. Je hebt gewoon nog garantie op de auto,dus waarom zou je dat niet doen . Hallo, Als ik over drempels en kleine hobbels rij hoor ik bij de achtervering. Ook als de auto stilstaat en ik druk op de kofferbak de auto naar. De laatste tijd hoor ik bij mijn Grand Scenic een wat krakend geluid bj de voorwielen bij het rijden door kuilen en over verkeersdrempels. Is er eenmaal een tijdje in de auto gereden, is het euvel weg.

Onderwerp: (Golf V) Krakend geluid bij verkeersdrempels. Het is voor mij de eerste Europese auto waar ik tevreden over ben, heb prive altijd .

Ik print je schema even uit en ga zodra de auto op de brug staat deze. Martijn_B schreef: Zodra ik over een verkeersdrempel ga met de S(ph2) dan hoor . Wanneer hoor je het piepende geluid? Bij drempels, bochten, sturen, uitstappen van de auto? Een Krakend Geluid Van De Vering Als Ik Over Een Drempel Of. Dus bij drempels en grote hobbels.

Heb ik al die tijd (paar weken!) dat geluid gehoor is het nu in 1x over, ondanks de vorst. Het lijkt erop alsof het geluid erger is wanneer de auto stilgestaan . Bij het inveren van de voorkant van de auto (met name over verkeersdrempels en andere wat stijlere objecten) is een krakend geluid te horen. Deze is muisstil over drempels e. Met de dealer een keer samen gereden en het geluid komt ook hier vandaan.

Recent Posts
Archives