Hoe werkt een krik

Een krik is een voorwerp om zware dingen mee op te tillen. De hydraulische krik werkt door middel van een hydraulische cilinder, die door een pedaal of een . Wat te doen bij een lekke band?

Het gebruik van een kruissleutel. Kijk in het instuctieboekje hoe de krik werkt. Zet de krik op het aangegeven krikpunt.

Krik de auto omhoog, totdat het wiel net vrij is van de grond.

Hoe werkt een banden reparatieset. Wil je de aluminium krik – ton bestellen? Ik heb bij een Bilstein Krik bij mijn Porsche zitten. Geen idee of deze orgineel is, maar hoe werkt deze en dan wel naar beneden. Ik moet mijn band verwisselen maar die (standaard) krik die bij mijn VW Caddy zit werkt niet volgens mij.

Vaak zit er een schroefje naast het ontlastventiel (om de krik weer te laten zakken) hier kan. Het is niet samendrukbaar, het werkt dus prima. Plaats de krik recht onder de auto en volg de aanwijzingen op de krik.

Zo voorkom je dat de krik verzakt.

De pin werkt als kapstok voor het wiel en wordt aangeboden onder de naam . Misschien dat er wat lucht in het systeem zat, dus heb ik de krik rechtop. Met een hydraulische krik kun je bijvoorbeeld een werktuig opkrikken, zodat je een. De deurkrik is een handige tool waar je deuren mee omhoog kunt tillen. Lees gauw onze blog voor meer informatie en bestel hem direct .

Recent Posts
Archives