Hoe werkt 123 speen avent

Ik heb van de week een driestanden speen gekocht van avent, omdat ik. Nou zit ik vanavond te kijken hoe dat ding werkt, maar ik snap er niks van ? De speen heeft een uniek ontwerp met .

Avent ook geprobeerd ook geen succes. Ik heb ook die 1speen maar hoe werkt dat ding? HELP Nutrilon Omneo, welke speen?

Forums › Voeding › FlesvoedingCachadLiknandeÖversätt den här sidanjan.

Ik ben overgestapt van avent naar difrax omdat ze avent slecht dronk en difrax heel goed. AVENT siliconen speen 1-2-, variabel : Verpakt per twee stuks. Wie weet welke Avent-speen ik hiervoor moet gebruiken? En hoe werkt eigenlijk een 3-standenspeen? Zijn er nog moeders die de 1-2-spenen van avent gebruiken?

Elke keer zoeken hoe ik de fles moet houden voor het goeie gaatje, nee. Kan de 1speen van difrax op de s-fles of moet er een aparte fles voor komen? Heeft er iemand een ideetje hoe de 1-2-speentjes werken?

Difrax heeft een breed assortiment siliconen flessenspenen.

TIP: Wil je tijdens het voeden de positie van de 1-2-speen aanpassen? Je moet het toch zelf ervaren of deze fles werkt. Ik schroef de speen niet te hard op de AVENT-fles, om zo de luchttoevoer niet te beknellen.

Het hoe en wat weet ik niet precies, ik ben al blij dat ik nu weet hoe dat lekken kwam. Difrax fles speen S, die laatste heb ik vanavond niet geprobeerd. Dat snel leeg zijn is echt afhankelijk van hoe je kindje precies drinkt.