Gevolgen defecte krukassensor

Gevolgen van een kapotte sensor zijn o. Zo mijn symptomenlijst van een defecte krukassensor of een . Is een krukas-sensor of goed of defect?

Als ie defect is dan loopt de wagen uiteraard niet. Beste lezers,ik heb een vervelend defect aan mijn auto. De krukas-sensor werkt niet naar behoren?

Bij opeldealer wordt zonder rijden via uitlezen krukassensor als boosdoener.

Nu moet daarvan de krukassensor (+ bedrading) worden vervangen. Nou is het defect gaan van deze sensor een veel voorkomend . Wat zijn de zaken die een defecte nokkenas sensor verklappen? Ik zou hem eerst uitlezen, alleen bij mij was het de krukas sensor, maar hij . Het kan zijn dat de nokkenassensor defect is.

Als de krukassensor defect zou zijn,dan start de . Een defecte sensor is best mogelijk, maar een defect in de brandstoftoevoer lijkt me ook heel wel. Verzuipen kan dan een gevolg zijn.

Iedere auto heeft een werkende krukassensor nodig. Is de sensor van jouw auto kapot, dan merk je al snel dat je niet meer kunt rijden. Werd net gebeld door de dealer want ze hadden een soort van diagnose. Als ik lees wat andere ook hebben met hun auto, wat op het euvel lijkt wat mijn opel ook heeft, en dat de krukassensor defect is, lijkt het dat het . Als je nokkenas en krukassensor defect zouden zijn krijgt je machine geen vonk meer van je ECU unit. En krijg je geen vonk valt de motor uit.

Krukas sensor heb ik ook gehad bij mijn 3. Helaas kan een defecte turbo ook het gevolg zijn van te lang . Als de sensor defect is loopt de motor niet meer, dat is eenvoudig. De garagehouder meldde mij dat dit het gevolg was van de nieuwe. Hier wisten ze te vertellen dat de krukassensor idd defect was.