Gebroken veer auto kosten

Tijdens het rijden hoorde ik een harde knal. Toen ik keek zag ik dat de voorveer gebroken was. De kosten voor het vervangen van de veer + fuseekogel + grote beurt + apk.

Ik ga er vanuit dat voor die prijs de auto ook wordt uitgelijn . Auto met Nieuwe APK, week en de voorveer breekt. Wat kost een nieuwe vering van een Ford Ka? ANWB Experts – Auto – Wat is de prijs van vervangen gebroken.

CachadLiknandeÖversätt den här sidanMijn rechter achterveer is gebroken en de Opeldealer berekende dat me dit ongeveer 5euro ging kosten om linker- en rechterachterveer te vervangen. Vectra laten vervangen omdat er eentje was gebroken. Wat bleek de linker voorveer was afgebroken.

De auto is gerepareerd en de kosten bedroegen € 1wat ons . Dat je auto bij een gebroken veer onbruikbaar is geworden, is ook jammer. Vorige week is mijn chassis veer links voor afgebroken. Als de veer tussen de draagarm zit zal deze onder de auto vervangen moeten worden. Een gebroken veer, is dat op het oog GOED te zien of moet ik op kleine details . Tja met de apk moet je veer wel heel zijn ja, krik de auto omhoog , as steun eronder zodat ie .

Kosten voor het vervangen: ongeveer 2euro. Heb vorig jaar ook een gebroken voorveer gehad. Gezien de kosten vraag ik me ook af of het niet toch per twee zou moeten zijn. Vandaag heeft men geconstateerd dat de veer links voor gebroken is.

De auto trok naar links nadat ik twee geluiden hoorde die ik niet kon terug . De reparatie gaat zo 3euro kosten, voor een nieuwe veerpoot plus nieuwe APK. Auto opkrikken, wiel eraf, moer bovenop de veerpoot lossen . Wij willen natuurlijk niet meer te veel kosten doen aan deze auto. Er was maar één achter veer gebroken, helemaal onderaan, de laatste 5 . De leeftijd van de auto maakte niet uit, als er een veer knapte kreeg je gratis.

Ik moet hem laten vervangen en dat gaat 2euro kosten.