Bulten op lichaam

Ook wanneer de uitslag en jeuk steeds erger wordt en zich over het hele lichaam uitbreidt, is het verstandig om met de huisarts contact te . Homepage Huidconsult arrow Stel zelf uw diagnose! Verspreid hele lichaam arrow Rode vlekken, plekken of bultjes lichaam .

Vetbulten of vetgezwellen zijn ronde, soms gevoelige, onderhuidse bultjes. Vetbulten kunnen overal in je lichaam voorkomen waar vetcellen zitten. De ontsteking zorgt voor pijnlijke, rode bulten. Bij deze ziekte (ook wel ziekte van Besnier-Boeck-Schaumann) genoem is het hele lichaam aangetast door .

Hallo allemaal, Ik heb sinds gisteren over het grootste gedeelte van mijn lichaam rode bultjes zitten. Ze zijn niet heel duidelijk, maar het zit . De jeukende bultjes kunnen behoorlijk lastig zijn. Ik krijg regelmatig dikke bulten op mijn arm en in mijn nek en op mijn benen en nog andere delen van mijn lichaam.

Een lipoom is een langzaam groeiende, vette bult op het lichaam die het vaakst is gelegen tussen de huid en de onderliggende spierlaag. Een mug bijt namelijk meestal maar één keer en laat daarom maar een bultje achter. De steken kunnen hevig jeukende bulten veroorzaken.

Daarna had ik een stuk of 5-dikke jeukende bulten in mijn knie holtes en nog een paar elders op mijn lichaam.

Sinds eergisteren heb ik heel rare bulten, het lijken precies op. Soms gaat het niet om rode vlekken maar om rode bultjes, bulten of plakkaten. Bij mensen die alleen rode vlekken hebben op een deel van het lichaam . Rozerode vlekjes in het gezicht en achter de oren, zich later verspreidend over het hele lichaam.

De hele huid kan rood worden: mogelijk Rodehond. Een keratosis pilaris-gevoelige huid kan er verschillend uitzien: van kleine rozerode of rode pukkeltjes die niet jeuken tot rode, puistachtige bultjes.

Recent Posts
Archives