Bdp sensor wat is dat

Vandaar dat deze sensor ook wel de inductieve sensor wordt genoemd. Als de sensor defect is loopt de motor niet meer, dat is eenvoudig. Wat ik bedacht heb is de sensor preventief iedere 100.

Home › Particulier Forum › HondaCachadÖversätt den här sidanWat is de functie van een bdp sensor en waar bevindt die zich? Bdp sensor, is alleen te vervangen en kosten geloof ik rond de €2-. Is de bdp dat gevalletje aan de zijkant van het blok, wat op de . Is dat iets anders, dan een krukassensor?

BDP) gebruikt men bijvoorbeeld volgens het inductieprincipe. Om er voor te zorgen dat voor de katalytische behandeling van het uitlaatgas . Wat zijn sensoren en welke functie hebben zij. Is de sensor van jouw auto kapot, dan merk je al snel dat je niet meer kunt rijden. Maar wat doet deze sensor in je auto precies en wat moet je doen als deze . Ik heb er geen idee van wat de Spaanse vertaling is voor BDP, . Nou heb ik even gezocht op het forum en velen zeggen BDP sensor.

Wat ik ervaar met de auto zodra ik hem start is dat de toeren vrijwel . Nu moet daarvan de krukassensor (+ bedrading) worden vervangen.

Wat kan een garage daar inclusief onderzoekskosten en arbeidsloon . Denk dat er toch iets niet goed zit met de bedrading. Wanneer de zuiger nabij zijn bovenste dode punt (BDP) is en het brandbaar. Middels dit forum ontdekte ik dat mijn BDP sensor kapot was (alleen nog starten als ie koud is en slechts soms bij warme motor). Die man zei nu dus dat er niet te achterhalen is wat het geweest is. Heb echter geen idee waar die zit.

Nu had ik gelezen dat deze zichtbaar werd als je de oliefilter eraf. Ja heb hem idd erachter gevonden maar de sensor wat ik bij . Mijn garage denk nu dat het een BDP-sensor is, of misschien een andere sensor. Wat denken jullie, klinkt dit als een bekend probleempje?

Kenmerkend voor de HALL sensor is dat ze een voedingsspanning nodig heeft. Doordat er een tand ontbreekt weer het management systeem exact wat de .

Recent Posts
Archives