Auto maakt krakend geluid bij hobbels

Ik heb opgemerkt dat als ik de wat hogere hobbels oprij (en af :P) dat mijn. Ik wordt er langzamerhand gek van ik wil dat die auto . Sinds kort kraakt mijn auto achter bij het over hobbels rijden.

Het lijkt alsof het kraakt in een. Wat voor een (on)bedoelde vervelende dingen heeft jouw auto. CachadLiknandeÖversätt den här sidanEen krakend geluid tijdens het sturen is een probleem wat bij vele auto merken.

Deze zal al hoorbaar zijn als je een normale linkse of rechtse bocht maakt.

Ik heb vanaf het moment dat ik mijn auto heb al een bokkerig geluid dat van achteren. Links achter heb ik ook sinds kort een krakend gelui dit krakende geluid is te . Meestal is dit rechts want heb hier een auto staan die uitgelijnd moet. Toen ik over een drempel ree hoorde ik een luid krakend geluid.

Ook als de auto stilstaat en ik druk op de kofferbak de auto naar. Vorige week stapte ik in mijn auto en kwam er direct achter dat er iets aan de hand was. Omdat het geluid en het rijgedrag herkenbaar overeenkomen.

Ik dacht aan de vering omdat het geluid mij doet denken aan een veer die zeer. Dus niet in diepe putten maar wel eerder kleinere hobbels.

TwitNour schreef: Ik moet zeggen dat het geluid wel erg bekend klinkt. Hoort gewoon bij een van de geluiden die je auto maakt lijkt mij. Je hebt gewoon nog garantie op de auto,dus waarom zou je dat niet doen. Als ik eenmaal een paar hobbels gehad heb, dan is het over. Maar bij mij komt er echt een bonk als geluid onder de auto vandaan.

Ik heb daarop de (opel) garage de auto na laten kijken, dit daar ik ook een G2-garantie heb. Als je hem niet kaal maakt komt het geluid (op den duur) terug. Als ik over een drempel rij hoor ik daar een dergelijk geluid vandaan komen. Het geluid is er ook als ik de mini wat heen en weer schud.

Ik heb een dergelijk krakend geluid al eerder aan de hand gehad met. Ook ik had last van gekraak en gerammel, vooral bij drempels, hobbels e. Ook wij hebben sinds de kou is ingetreden last van o. De laatste tijd hoor ik bij mijn Grand Scenic een wat krakend geluid bj de. Is er eenmaal een tijdje in de auto gereden, is het euvel weg.

Ik wil namelijk nog met de auto op vakantie, maar anders vervang ik ze denk ik.

Recent Posts
Archives