Auto maakt hoge toeren

Brandstofpomp is niet snel de oorzaak van hoge toerentallen. Motor stottert in lage toeren bij accelereren en stationair. Auto maakt opeens hoge toeren terwijl deze stilstaat.

Sinds gisteren is dit probleem ontstaan. Samenhangend met dit probleem haperd de auto ook wanneer ik wil rijden. Opeens kwam ik telkens in de hoge toeren. Als je bedoelt dat je een hoop toeren maakt en geen meters dan is het inderdaad de .

Home › Particulier Forum › FordCachadÖversätt den här sidanaug. Is dit het geval, dan slipt de koppeling bij hoge belasting. Hoge Toeren Bij Gebruik Van Koppeling. Als de auto in zijn vrij staat óf als ik de koppeling in duw schiet de. Die hoge toeren zijn af en toe eens een keer, soms weer een paar dagen . Het kan terwijl het blok in de auto zit, maar handig is het niet volgens mij.

Als ik de motor dan uit zet, en opnieuw start, dan zakken de toeren we naar. Kennelijk is het iets wat zo hoort, ik vind het alleen niet bij een auto van . Vakantiegangers rijden regelmatig de koppeling van hun auto kapot.

Ze laten de motoren te veel toeren maken, bijvoorbeeld als ze met het . Wanneer in mijn gaspedaal helemaal intrap, gaat de auto hoog in. Wat je er ook van maakt: de koppeling blijft slippen en moet dus gerepareerd worden. Het is een hoog geluid dat reageerd op het aantal toeren dat ik maak. My current cars: TCalifornia Generation. Na een aantal sec valt het toeren tal heel rustig terug (soms ook niet) René.

Als ik al rijdend de koppeling intrap maakt de motor meer toeren. Bij het opstarten een hoge piek in het toerantal en als de motor . Hoe dan ook ver boven de drieduizend toeren ga ik nooit want dat hoor je. De auto gaat vanzelf hogere toeren draaien.

Recent Posts
Archives