Auto kraakt over drempels

Wanneer ik over drempels rij, en. Auto kraakt achter volgens mij in de vering of in een rubber. CachadÖversätt den här sidanaug.

Kan mij iemand vertellen hoe ik van het kraken afkom als ik een drempel op of af rijd dit geluid heb ik alleen aan de rechterkant voor. Licht gekraak van auto bij rijden over verkeersdrempel. Veerpootlager die kraakt bij inveren misschien?

De mijne kraakt(e) ook idd bij de voorwielen als je een drempel of richel overging.

Het valt me op dat het alleen bij vorst is, en als de auto warm is dan hoor. Ach jullie kennen het spreekwoord over krakende wagens :yes:. In eerste instantie goedgekeurd maar na steekproef afkeur i. Het lijkt net of je auto aan het breken is. Toen het kouder werd begon mijn voorvering te kraken bij drempels en verlaagde stoepen.

Ik heb daarop de (opel) garage de auto na laten kijken, dit daar ik. Als ik over een drempel rij hoor ik daar een dergelijk geluid . Ook als de auto stilstaat en ik druk op de. Die van mij kraakt ook een beetje bij drempels maar lijkt van .

Want het lijkt me toch niet te horen bij een bijna nieuwe auto. Je hebt gewoon nog garantie op de auto,dus waarom zou je dat niet doen. Het ding is dat het kraken niet over gaat na enkele drempels. Moet ik het verhelpen, dwz is het slecht voor de auto?

Als dat zelfde krakende rubber geluid hoorbaar is als men over een drempel rijd zijn dat over het algemeen de rubbers van de ophanging. Bij drempels, bochten, sturen, uitstappen van de auto? Ik print je schema even uit en ga zodra de auto op de brug staat deze.

Martijn_B schreef: Zodra ik over een verkeersdrempel ga met de S(ph2) dan hoor. Ik heb nog nooit een rubber horen kraken hoor, zelf met mn v40 .

Recent Posts
Archives