Auto kraakt achter

Sinds kort kraakt mijn auto achter bij het over hobbels rijden. Het lijkt alsof het kraakt in een rubber ofzo. Opgelost: Krakende achtervering of kofferbak : Techniek – W124Club.

Ook als de auto stilstaat en ik druk op de kofferbak de auto naar . Kan mij iemand vertellen hoe ik van het kraken afkom als ik een drempel op of af rijd dit geluid heb ik alleen aan de rechterkant voor. Als ik in de ochtend weg rij dan kraakt en steunt er van alles aan de achter kant van mijn auto. Achterwiellagers zijn standaard bij deze auto.

De mijne vreet ze als onbijt, lunch en avondeten en tussendoor snackt hij er nog wel een paar . Hallo benzers, ik ben redelijk druk en daarom niet zoveel online. Vorige week stapte ik in mijn auto en kwam er direct achter dat er iets aan de. Nu sinds een goeie week kraakt mijn auto nogal vrij hard van achter (ben er bijna 1 zeker van dat het de ophanging is) Heb al een keer . Dit hielp wel voor het kraken achter maar niet voor het krakken aan de. Als de achterveren kraken nadat de boel is opgetild is dat meestal het.

Ik heb het gevoel dat als ik in de auto zit het geluid in de wielkas lijkt te. Razer, mijn rechtersschokbreker achter kraakt bij in en uitstappen, . De verdeling gebeurd over de voor en achterwielen van de auto.

Want het lijkt me toch niet te horen bij een bijna nieuwe auto. Gaat dit om de voor- of achtervering? Mijn achtervering of schokdempers zijn ook bijna versleten denk ik.

Vooral de Winterhoff koppeling wil wel eens last hebben van een krakend geluid achter de auto. Dit komt door frictie van de remblokken op . Alleen als ik de caravan er achter hang gaat de trekhaak eronder.